Home | About US | Admission System | Boarding System | TC issued 2018-19 | Contact Us
 
Daily Routine

DAILY SCHEDULES FOR SCHOOL

Session: 2015-16(Winter Session)

Effective from:-20-Nov-2015

4th to 12th [Monday to Friday]

4th to 12th [Saturday]

Period

Schedule

Duration

Period

Schedule

Duration

Report at School            

08:25AM

Report at School            

08:25AM

Assembly

08:30-08:50

20 Min

Assembly

08:30-08:50

20 Min

1ST Period

08:50-09:25

35 Min

1ST Period

08:50-09:25

35 Min

2nd Period

09:25-10:00

35 Min

2nd Period

09:25-10:00

35 Min

3rd Period

10:00-10:35

35 Min

3rd Period

10:00-10:35

35 Min

4th Period

10:35-11:10

35 Min

4th Period

10:35-11:10

35 Min

Lunch Break

11:10-11:30

20 Min

Lunch Break

11:10-11:30

20 Min

5th Period

11:30-12:05

35 Min

5th Period

11:30-12:05

35 Min

6th Period

12:05-12:40

35 Min

Diary Period

12:05-12:15

10 Min

7th Period

12:40-01:15

35 Min

School off

12:15 PM

8th Period

01:15-01:50

35 Min

 

Diary Period

01:50-02:00

10 Min

 

School off

02:00 PM

 



Effective from:-20 Nov 2015

 

PC to 3rd [Monday to Saturday]

Period

Schedule

Duration

Report at School

09:25AM

Assembly

09:30-09:45

15 Min

1ST Period

09:45-10:15

30 Min

2nd Period

10:15-10:50

35 Min

Lunch Break

10:50-11:10

20 Min

3rd Period

11:10-11:40

30 Min

4th Period

11:40-12:10

30 Min

5th Period

12:10-12:40

30 Min

Diary Period

12:40-12:50

10 Min

School off

12:50 PM

 


Boarding

Time (Monday to Saturday)

Activities

Time (Sunday & holiday)

Activities

05:30

Rising bell

6:30

Rising bell

05:30 to 06:30

Ablution

07:30 to 08:00

Morning Rituals

06:30 to 07:00

Milk  & Report at School

08:00 to 09:00

Room cleanness & Milk

07:00 to 07:20

Assembly

09:00 to 10:00

Ablution

07:20 to 09:45

1st  to 4th period

10:00 to 10:30

Break Fast

09:45 to 10:05

Break Fast

10:30 to 01:00

Study hour / outing

10:05 to 12:35

5th to 8th period

01:00 to 01:30

Lunch

01:00 to 02:00

Lunch

01:30 to 04:00

Changing & Rest

02:00 to 04:00

Dress change & Rest

04:00 to 04:30

Snacks

04:00 to 04:15

Refreshment

04:30 to 06:00

Activities Classes

04:15 to 05:30

Game/ Activities

06:00 to 06:15

Evening Rituals

05:30 to 06:00

Evening Rituals

06:15 to 08:00

Next day preparation / Movies , Entertainment

06:00 to 08:00

Remedial Classes

-

-

08:00 to 08:15

Arti / Bhajan

08:00 to 08:15

Arti / Bhajan

08:15 to 09:00

Dinner

08:15 to 09:00

Dinner

09:00 to 9:30

Entertainment/ News

09:00 to 9:30

Entertainment

9:30 to 10:30

Self Study

9:30 to 10:30

Self Study

10:30 PM

Light off

10:30 PM

Light off

 
HIT COUNTER : URL Counter Admission Form | Career | Enquiry Form | News Maker | Faculty | Daily Routine | Gallery
Copyright © 2014 - 2015 SHAKTI INTERNATIONAL PUBLIC SCHOOL DATIA M.P | All rights reserved.
Designed & Developed by MARKS DESIGN